Ninja Kaplumbağalar çizgi filmi, 4 kamplumbağa ve ustaları Splinter‘ın kötülere karşı savaştıkları hikayelerini konu alır.İlk olarak Ninja Kaplumbağalar 1984’te siyah beyaz bir çizgi romanda göz önüne çıkmıştır.Ninja Kaplumbağalar en çok pizzayı sever:) Ancak her ninja kaplumbağının kendine özel özellikleri vardır.Rafael daha hırçındır, Leonardo ise grubun lideri,Mikalenjelo grubun en haylazı ve Donatello ise bilimden en iyi anlayanıdır.
Siz de çocuğunuzla yılbaşı ağacınızı süslemek için Ninja Kaplumbağa yılbaşı ağacı süslerini yapabilirsiniz. Çok az malzeme ile çok eğlenceli bir etkinlik için aşağıdaki basamakları izleyin.
Malzemeler:
- Top şeklinde yeşil yılbaşı süsleri
- Renkli keçe
- Uhu
- Makas
- Oynar göz
Yapım Aşamaları:
1.Keçelerden orta kalınlıkta şeritler kesin. Donatello için mor, Rafael için kırmızı,Mikalenjelo için turuncu ve Leonardo için mavi keçe kullanabilirsiniz.
2.Daha sonra yeşil top yılbaşı süsünü alın ve üst kısma yakın ve şerit halinde olacak şekilde çepeçevre uhu sürün. Bu kısma kestiğiniz renkli keçeyi yapıştırın.Fazla gelen kısmı makas yardımı ile kesin.
3.Keçe kuruduktan sonra 2 oynar gözü aynı tarafa birbirine yakın olacak şekilde yapıştırın.
Yılbaşı süsleri kururken buradaki boyama sayfası basılarak yapılabilir.